VISEČE MREŽE IN STOLI

Če vam je mar za kvaliteto, ste prišli na pravo mesto. Najbolj pestra izbira vrhunskih visečih mrež in stolov v Sloveniji. Priznane znamke, kot so La Siesta in Amazonas vas ne bodo razočarale. Garantiramo vam zadovoljstvo.

Viseče mreže

Viseče mreže vseh velikosti. Nekatere so primerne za eno osebo, dvojne viseče mreže za dve osebi. Lahko izbirate med materiali, ki so primerni za zunaj ali organskim bombažem, ki je namenjen za notranje prostore ali pokrite površine, kot recimo dnevna soba ali terasa. V naši ponudbi lahko izbirate tudi med mnogimi barvami in modeli.

Viseči stoli

Viseči stoli različnih velikosti. Lahko izbirate med materiali, ki so za zunaj ali organskim bombažem, ki je primeren za uporabo v notranjih prostorih, kot recimo zaprta terasa ali dnevna soba. V naši ponudbi lahko izbirate tudi med mnogimi različnimi barvami in modeli. Viseči stoli so tudi zelo popularni za namestitev v notranjih prostorih saj dodajo karakter prostoru in dodatno udobje uporabniku.

Stojala in dodatki za viseče mreže in viseče stole

Ponujavo vam tudi stojala za viseče mreže in viseče stole, ki bodo k vaši okolici prispevali eleganco in estetski videz. Poleg stojal nudimo tudi, pritrditvene sete za viseče mreže in viseče stole, mreže proti komarjem, pokrivala proti soncu.

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 100€ vam izdelke dostavimo brezplačno.

Varno plačilo

Zagotavljamo varno plačilo s kreditnimi karticami. Hitro in enostavno.

Odlična ponudba

Prodajamo samo izdelke preverjenih blagovnih znamk.