VISEČE MREŽE IN STOLI

Če vam je mar za kvaliteto, ste prišli na pravo mesto. Najbolj pestra izbira vrhunskih visečih mrež in stolov v Sloveniji. Priznane znamke, kot so La Siesta in Amazonas vas ne bodo razočarale. Garantiramo vam zadovoljstvo.

Viseče mreže

Viseče mreže

Viseče mreže vseh velikosti. Nekatere so primerne za eno osebo, druge pa za dve ali celo manjšo družino. Lahko izbirate med materiali, ki so za zunaj ali pa organskim bombažem, ki je za pokrite površine, kot recimo terasa ali dnevna soba. V naši ponudbi lahko izbirate tudi med mnogimi barvami.

Viseči stoli

Viseči stoli različnih velikosti. Lahko izbirate med materiali, ki so za zunaj ali pa organskim bombažem, ki je za pokrite površine, kot recimo terasa ali dnevna soba. V naši ponudbi lahko izbirate tudi med mnogimi različnimi barvami. Viseči stoli so tudi zelo popularni za notranje prostore saj dodajo karakter prostoru.

Stojala in dodatki za viseče mreže in stole

Ponujavo vam tudi stojala za viseče mreže in viseče stole, ki bodo pozitivno prispevali k vaši okolici. Poleg stojal pa vam nudimo tudi mreže proti komarjem in pa pokrivalo proti socu. Imamo pa tudi vrsto blazin, ki se stilsko ujemajo z mrežami in stoli.