Družinska viseča mreža iz bombaža MODESTA Latte

  149.90

  Družinska viseča mreža iz bombaža MODESTA Latte je primerna za zunanjo uporabo in uporabo v notranjih prostorih, stkana iz organskega bombaža, obljublja maksimalni počitek.

  Izdelek trenutno ni na zalogi
  180 cm
  400 cm
  260 cm
  360 cm
  Brezplačna
  dostava
  Podrobnosti

  Družinska viseča mreža iz bombaža MODESTA Latte je mešanica tradicionalne kolumbijske umetnosti pletenja, in modernih umetniških vzorcev z unikatnimi detajli, kot so ročno stkane podporne niti. 92 vzmetnih vrvic, zasnovanih z vrhunsko podporo za hrbet, zagotavlja odlično porazdelitev teže. Ojačan rob je posebej odporen na trganje in prispeva k dolgotrajnosti izdelka.

  Organski bombaž je certificirana s strani GOTS - pozitivno vpliva na kožo in okolje, ter ne vsebuje nikakršnih škodljivih barvil. Dolga vlakna dajejo izredno mehkobo in trajnost v enem.

  Družinska viseča mreža iz bombaža MODESTA Latte je primerna za zunanjo uporabo in uporabo v notranjih prostorih.

  Zaradi svojih ergonomskih lastnosti je Modesta primerna tudi za terapevtsko uporabo.

   

  Family hammock - Družinska viseča mreža
  Tradicionalna viseča mreža primerna za eno ali več oseb. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
  Zelo odporna protu raztrganju (Tearproof selvage)
  Tehnologija vložena v visečo mrežo omogoča izjemno vzdržnost proti trganju in natrganju viseče mreže, ki je še posebaj okrepljena.
  Mnogo vrvi za držanje mreže (MultiCord)
  Viseča mreža ima mnogo vrvi, ki so skupaj zelo vzdržne in vzdržijo več teže in sile. Več je vrvi, večja je odpornost in nosilnost. Vrvi povzročijo, da se teža porazdeli enakomerno in tako se uporabnik počuti mnogo lažji.
  Organski bombaž (GOTS)
  Pošten do ljudi, pošten do narave: Organski bombaž ni zgolj okolju prijazna alternativa klasičnemu bombažu ampak je tudi izjemno mehak na dotik in lahek za čiščenje.
  GOTS certifikat
  Globalno priznan Global Organic Textile Standard (GOTS) ima izjemno stroge okoljevarstvene kriterije in so pozorni na calotno verigo proizvodnje. Certificiral IMO-CH. Licenca: 130448
  Tradicionalno ročno pleteno
  Posebna kvaliteta iz Kolumbije, kjer so izdelek ročno izdelali. Pletenina se imenuje Cadejos. Poskrbijo za zelo dobro porazdelitev teže in naredijo visečo mrežo zelo udobno. Ta mreža je zato tudi bolj trajna in vzdržljiva.
  Ročno izdelano v Kolumbiji
  Ročno izdelano v Kolumbiji z uporabo tradicionalnih metod. Najboljša kakovost, udobno in lepo.
  Lastnosti
  Širina 180 cm
  Polna dolžina 400 cm
  Dolžina 260 cm
  Dolžina prostora 360 cm
  Nosilnost 200 kg
  Država porekla Kolumbija
  Gostota materiala 340 g/m²
  Material 100% organski bombaž z GOTS certifikatom
  Video
  Uporaba in oskrba
  Razdalja za nameščnje

  Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

  Pritrjevanje viseče mreže

  Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
  Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

  Uporaba viseče mreže
  Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
  Pranje s pralnim strojem
  Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
  Spnite vrvi skupaj
  Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
  Ne uporabljajte sušilnega stroja
  Visečo mrežo je treba posušiti po naravni poti in ne z sušilnim strojem.
  Preprečitev poškodb in prask
  Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
  Pospravite visečo mrežo ponoči
  Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
  Hranite na suhem pozimi
  Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
  Priporočene kombinacije
  +
  +
  Skupaj: 589.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 184.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 184.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 184.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 219.80
  Dodaj v košarico
  Ocene

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Be the first to review “Družinska viseča mreža iz bombaža MODESTA Latte”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Brezplačna poštnina

  Pri nakupu nad 100 € vam naročilo v Sloveniji dostavimo brezplačno.

  Varno plačilo

  Zagotavljamo varno plačilo s kreditnimi karticami. Hitro in enostavno.

  Odlična ponudba

  Prodajamo samo izdelke preverjenih blagovnih znamk.