Družinska zunanja viseča mreža s palicami FAT HAMMOCK Taupe

390.00

Najbolj oblazinjena viseča mreža na tržišču. Tako je oblazinjena, da imate občutek, kot da ste na svoji domači postelji.

Viseča mreža se lahko obrača na obe strani tako, da lahko menjate barve po želji. Narejena je iz najkakovostnejšega Agora materiala, ki je mehak, kot bombaž ampak je mnogo bolj odporen in je tudi odporen na vodo in UV žarke. Vodo pa tudi odbija.

Zraven pride še odstranljiva blazina za glavo.

Zaradi velikega povpraševanja in COVID-19 epidemije je trenutno dobavni rok 1-3 tedne.
146 cm
365 cm
187-237 cm
140 cm
Brezplačna
dostava
Podrobnosti
King-size hammock - Družinska viseča mreža z robnimi palicami
Robne palice na viseči mreži razširijo visečo mrežo. Nasvet: Vedno se prepričajte, da je mreža kar se da napeta.
Oblazinjena ležalna površina
Oblazinjena ležalna površina poveča udobje in ščiti pred mrzlim zrakom.
Lastnosti
Širina 146 cm
Polna dolžina 365 cm
Dolžina 187-237 cm
Dolžina palic 140 cm
Nosilnost 200 kg
Država porekla Poljska
Material 100% polipropilen / 100% poliester notranjost
Video
Uporaba in oskrba
Razdalja za nameščnje

Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

Pritrjevanje viseče mreže

Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

Uporaba viseče mreže
Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
Preprečitev poškodb in prask
Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
Pospravite visečo mrežo ponoči
Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
Hranite na suhem pozimi
Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
Perite samo na roke
Viseča mreža s palicami se pere z rokami.
Recikliran material
Za obarvane AMAZONAS viseče mreže je uporabljen drobljeni bombaž iz tekstilne proizvodnje. To je razumen in ekološko prijazen način za podporo trajnostnemu varstvu okolja. Manj bombažnih polj pomeni manj pesticidov in več esencialnih snovi, kot je voda za naš planet!
Priporočene kombinacije
Ocene

Mnenja

  1. Marko

    Naročil v petek, prišla v ponedeljek, včeraj sem že s tamalimi užival v senčki, tako da zelo priporočam. Mislim, da bo poleti to naš mini oblaček na vrtu – ful je mehka in udobna.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja