Dvojna zunanja viseča mreža BRISA Wave

  89.90

  Brezskrbni užitek za dva! La Siesta BRISA je odporna na kakršnekoli vremenske razmere. Na voljo v raznoliki paleti barv.

  160 cm
  350 cm
  230 cm
  310 cm
  Podrobnosti

  Dvojna zunanja viseča mreža BRISA Wave je namenjena za 1 - 2 osebi. Material je odporen na kakršnekoli vremenske razmere in morebitne raztrganine. Ni skrbi, da bi se mreža navzela plesni, ali pa bi jo poškodovalo sonce. Viseča mreža La Siesta BRISA je ročno izdelana v Kolumbiji. Njen dizajn je kombinacija preteklosti in sedanjosti. Viseče mreže so kulturno bogastvo, ki odražajo duh in raznolikost Kolumbije.

  Double hammock - Viseča mreža za dve osebi
  Tradicionalna viseča mreža primerna za 1-2 osebi. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
  Zelo odporna protu raztrganju (Tearproof selvage)
  Tehnologija vložena v visečo mrežo omogoča izjemno vzdržnost proti trganju in natrganju viseče mreže, ki je še posebaj okrepljena.
  Vodoodporni material - HamacTex
  HamacTex® je material iz vlaken polipropelina, ki so bila izključno razvita za namene visečih mrež. Na občutek in izgled je skoraj identičen bombažu vendar je vodoodporen in se izjemno hitro suši.
  Mnogo vrvi za držanje mreže (MultiCord)
  Viseča mreža ima mnogo vrvi, ki so skupaj zelo vzdržne in vzdržijo več teže in sile. Več je vrvi, večja je odpornost in nosilnost. Vrvi povzročijo, da se teža porazdeli enakomerno in tako se uporabnik počuti mnogo lažji.
  Lastnosti
  Širina 160 cm
  Polna dolžina 350 cm
  Dolžina 230 cm
  Dolžina prostora 310 cm
  Nosilnost 160 kg
  Država porekla Kolumbija
  Gostota materiala 180 g/m²
  Material 100% polypropylene
  Video
  Uporaba in oskrba
  Razdalja za nameščnje

  Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

  Pritrjevanje viseče mreže

  Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
  Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

  Uporaba viseče mreže
  Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
  Pranje s pralnim strojem
  Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
  Spnite vrvi skupaj
  Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
  Ne uporabljajte sušilnega stroja
  Visečo mrežo je treba posušiti po naravni poti in ne z sušilnim strojem.
  Preprečitev poškodb in prask
  Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
  Hranite na suhem pozimi
  Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
  Priporočene kombinacije
  +
  +
  Skupaj: 124.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 124.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 124.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 169.80
  Dodaj v košarico
  Ocene

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Dvojna zunanja viseča mreža BRISA Wave”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  Brezplačna poštnina

  Pri nakupu nad 100 € vam naročilo v Sloveniji dostavimo brezplačno.

  Varno plačilo

  Zagotavljamo varno plačilo s kreditnimi karticami. Hitro in enostavno.

  Odlična ponudba

  Prodajamo samo izdelke preverjenih blagovnih znamk.