Dvojna zunanja viseča mreža s palicami ARUBA Vanilla

  89.90 84.90

  Viseča mreža s palicami narejena iz odpornega materiala EllTex, ki omogoča brezskrbno uporabo mreže zunaj. Viseča mreža pride tudi v zelo priročni vrečki, ki je idealna za transport.

  Pošljemo naslednji delovni dan
  120 cm
  310 cm
  210 cm
  80 cm
  Brezplačna
  dostava
  Podrobnosti
  Double hammock - Viseča mreža za 1-2 osebi z robnimi palicami
  Robne palice na viseči mreži razširijo visečo mrežo in površino za ležanje ene osebe. Nasvet: Vedno se prepričajte, da je mreža kar se da napeta.
  Lastnosti
  Širina 120 cm
  Polna dolžina 310 cm
  Dolžina 210 cm
  Dolžina palic 80 cm
  Nosilnost 180 kg
  Material 55 % bombaž (recikliran), 45% poliester
  Uporaba in oskrba
  Razdalja za nameščnje

  Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

  Pritrjevanje viseče mreže

  Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
  Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

  Uporaba viseče mreže
  Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
  Preprečitev poškodb in prask
  Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
  Pospravite visečo mrežo ponoči
  Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
  Hranite na suhem pozimi
  Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
  Perite samo na roke
  Viseča mreža s palicami se pere z rokami.
  Recikliran material
  Za obarvane AMAZONAS viseče mreže je uporabljen drobljeni bombaž iz tekstilne proizvodnje. To je razumen in ekološko prijazen način za podporo trajnostnemu varstvu okolja. Manj bombažnih polj pomeni manj pesticidov in več esencialnih snovi, kot je voda za naš planet!
  EllTex material znamke Amazonas
  EllTex je zelo obstojen TEXtil, ki je vodoodporen in odporen pred UV žarkom.
  Priporočene kombinacije
  +
  +
  Skupaj: 109.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 284.80
  Dodaj v košarico
  Ocene

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Dvojna zunanja viseča mreža s palicami ARUBA Vanilla”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja