Dvojna zunanja viseča mreža s palicami ARUBA Vanilla

89.90

Viseča mreža s palicami narejena iz odpornega materiala EllTex, ki omogoča brezskrbno uporabo mreže zunaj. Viseča mreža pride tudi v zelo priročni vrečki, ki je idealna za transport.

Izdelek trenutno ni na zalogi
120 cm
310 cm
210 cm
80 cm
Brezplačna
dostava
Podrobnosti
Double hammock - Viseča mreža za 1-2 osebi z robnimi palicami
Robne palice na viseči mreži razširijo visečo mrežo in površino za ležanje ene osebe. Nasvet: Vedno se prepričajte, da je mreža kar se da napeta.
Lastnosti
Širina 120 cm
Polna dolžina 310 cm
Dolžina 210 cm
Dolžina palic 80 cm
Nosilnost 180 kg
Material 55 % bombaž (recikliran), 45% poliester
Uporaba in oskrba
Razdalja za nameščnje

Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

Pritrjevanje viseče mreže

Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

Uporaba viseče mreže
Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
Preprečitev poškodb in prask
Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
Pospravite visečo mrežo ponoči
Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
Hranite na suhem pozimi
Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
Perite samo na roke
Viseča mreža s palicami se pere z rokami.
Recikliran material
Za obarvane AMAZONAS viseče mreže je uporabljen drobljeni bombaž iz tekstilne proizvodnje. To je razumen in ekološko prijazen način za podporo trajnostnemu varstvu okolja. Manj bombažnih polj pomeni manj pesticidov in več esencialnih snovi, kot je voda za naš planet!
EllTex material znamke Amazonas
EllTex je zelo obstojen TEXtil, ki je vodoodporen in odporen pred UV žarkom.
Priporočene kombinacije
+
+
Skupaj: 339.80
Dodaj v košarico
Ocene

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dvojna zunanja viseča mreža s palicami ARUBA Vanilla”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja