Viseča mreža FLORIDA Aqua

  69.90

  Trendi viseča mreža v živih barvah in recikliranega bombaža.

  Pošljemo naslednji delovni dan
  120 cm
  320 cm
  210 cm
  Podrobnosti
  Double hammock - Viseča mreža za dve osebi
  Tradicionalna viseča mreža primerna za 1-2 osebi. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
  Lastnosti
  Širina 120 cm
  Polna dolžina 320 cm
  Dolžina 210 cm
  Nosilnost 150 kg
  Material 80 % bombaž (recikliran), 20 % poliester
  Uporaba in oskrba
  Razdalja za nameščnje

  Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

  Pritrjevanje viseče mreže

  Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
  Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

  Uporaba viseče mreže
  Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
  Preprečitev poškodb in prask
  Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
  Pospravite visečo mrežo ponoči
  Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
  Hranite na suhem pozimi
  Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
  Priporočene kombinacije
  +
  +
  Skupaj: 94.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 82.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 84.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 319.80
  Dodaj v košarico
  Ocene

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Viseča mreža FLORIDA Aqua”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja