Viseča mreža iz bombaža CARIBENA Aqua Blue

69.90

Okusite Karibe kar doma! Črtasti počitniški vzorec že na prvi pogled daje pridih svežine in udobja. V Caribeña viseči mreži boste v trenutku z mislimi na peščeni plaži s hladnim koktejlom v roki. Preverite ponudbo in si privoščite zaslužen počitek!

Izdelek trenutno ni na zalogi
140 cm
300 cm
200 cm
270 cm
Podrobnosti

Viseče mreže La Siesta so vrhunske kvalitete. Preizkusite to enojno mrežo iz 100% bombaža - CARIBEÑA

Caribeña je viseča mreža za eno osebo iz kolekcije La Siesta. Narejena je iz bombaža visoke kakovosti z dolgimi vlakni. Material je mehek na otip, brez muck, vzdržen in preprost za čiščenje. S podvojenimi nitmi se obroba še bolj ojača, kar prepreči morebitne raztrganine.

Enojna viseča mreža CARIBEÑA je dostopna v dveh barvah. Veliko število vrvi in ojačani robovi razporedijo težo enakomerno po mreži, kar omogoča večjo udobnost in vzdržljivost. Viseča mreža CARIBEÑA je ročno izdelana v Kolumbiji iz 100% visoko kvalitetnega bombaža. Mreža je GS testirana in ima TÜV certifikat, ki zagotavlja najvišjo varnost izdelka. Dodajte vdih Karibskih otokov v svoj dom.

Single hammock - Viseča mreža za eno osebo
Tradicionalna viseča mreža primerna za eno osebo. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
Čisti bombaž
Visoko kakovostni bombaž z dolgimi vlakni: mehak na dotik, vzdržljiv, lahek za čiščenje in gladek.
Zelo odporna protu raztrganju (Tearproof selvage)
Tehnologija vložena v visečo mrežo omogoča izjemno vzdržnost proti trganju in natrganju viseče mreže, ki je še posebaj okrepljena.
Mnogo vrvi za držanje mreže (MultiCord)
Viseča mreža ima mnogo vrvi, ki so skupaj zelo vzdržne in vzdržijo več teže in sile. Več je vrvi, večja je odpornost in nosilnost. Vrvi povzročijo, da se teža porazdeli enakomerno in tako se uporabnik počuti mnogo lažji.
Lastnosti
Širina 140 cm
Polna dolžina 300 cm
Dolžina 200 cm
Dolžina prostora 270 cm
Nosilnost 120 kg
Država porekla Kolumbija
Gostota materiala 278 g/m²
Material 100% bombaž; Vrvi: 50% bombaž, 50% polyester
Video
Uporaba in oskrba
Razdalja za nameščnje

Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

Pritrjevanje viseče mreže

Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

Uporaba viseče mreže
Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
Pranje s pralnim strojem
Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Spnite vrvi skupaj
Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Ne uporabljajte sušilnega stroja
Visečo mrežo je treba posušiti po naravni poti in ne z sušilnim strojem.
Preprečitev poškodb in prask
Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
Pospravite visečo mrežo ponoči
Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
Hranite na suhem pozimi
Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
Priporočene kombinacije
+
+
Skupaj: 104.80
Dodaj v košarico
+
+
Skupaj: 104.80
Dodaj v košarico
+
+
Skupaj: 134.80
Dodaj v košarico
+
+
Skupaj: 219.80
Dodaj v košarico
Ocene

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Viseča mreža iz bombaža CARIBENA Aqua Blue”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.