Zunanja viseča mreža z robnimi palicami FRUTA Mango

  Original price was: 79.90€.Current price is: 65.90€.

  18% prihranka

  Pravi način za užitek v soncu – viseča mreža La Siesta FRUTA. Barvita, igriva in vodoodporna! Primerna za zunanjo uporabo.

  Na zalogi.
  110 cm
  300 cm
  190 cm
  300 cm
  80 cm
  Podrobnosti

  Zunanja viseča mreža z robnimi palicami FRUTA Mango je ročno izdelana v Kolumbiji. Izdelana iz vodoodpornega materiala, ki je preprost za vzdrževanje in tako primerna za uporabo na prostem. Podvojene vrvi mrežo ojačajo in zmanjšajo možnost raztrganin. Visokokakovosten les, je pridobljen izključno iz trajnostnega gozdarstva, je izjemno vzdržljiv in ima čudovito gladko površino.

  Single hammock - Viseča mreža za eno osebo z robnimi palicami
  Robne palice na viseči mreži razširijo visečo mrežo in površino za ležanje ene osebe. Nasvet: Vedno se prepričajte, da je mreža kar se da napeta.
  Zelo odporna protu raztrganju (Tearproof selvage)
  Tehnologija vložena v visečo mrežo omogoča izjemno vzdržnost proti trganju in natrganju viseče mreže, ki je še posebaj okrepljena.
  Vodoodporni material - HamacTex
  HamacTex® je material iz vlaken polipropelina, ki so bila izključno razvita za namene visečih mrež. Na občutek in izgled je skoraj identičen bombažu vendar je vodoodporen in se izjemno hitro suši.
  Mnogo vrvi za držanje mreže (MultiCord)
  Viseča mreža ima mnogo vrvi, ki so skupaj zelo vzdržne in vzdržijo več teže in sile. Več je vrvi, večja je odpornost in nosilnost. Vrvi povzročijo, da se teža porazdeli enakomerno in tako se uporabnik počuti mnogo lažji.
  Certificiran les za odgovorno gozdarstvo
  Mednarodni sistem certificiranja zagotavlja, da uporabljeni les prihaja iz ekološko in družbeno odgovornega gospodarjenja z gozdovi.
  Lesene palice narejene iz bambusa
  Visoko kakovostni bambus: zelo čvrst in privlačen. Zahvaljujoč svoji kvalitetni proizvodnji je izjemno vodotesen in ima prijetno gladko površino.
  Lastnosti
  Širina 110 cm
  Polna dolžina 300 cm
  Dolžina 190 cm
  Dolžina prostora 300 cm
  Dolžina palic 80 cm
  Nosilnost 120 kg
  Država porekla Kolumbija
  Gostota materiala 180 g/m²
  Material 100% EKO bombaž, v skladu z EU direktivo EEC 834/2007
  Video
  Uporaba in oskrba
  Razdalja za nameščnje

  Za visečo mrežo s palicami je potreben nekoliko večji razpon kot za visečo mrežo brez. Višina vzmetenja (y) mora biti približno ena četrtina razdalje med točkami vzmetenja (x). Na primer, viseča mreža s širilnimi palicami dolžine štirih metrov zahteva višino vzmetenja približno en meter. Če je viseča mreža manjša, so potrebne manjše razdalje in višina vzmetenja.

  Pritrjevanje viseče mreže

  Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
  Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

  Uporaba viseče mreže
  Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
  Pranje s pralnim strojem
  Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
  Spnite vrvi skupaj
  Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
  Ne uporabljajte sušilnega stroja
  Visečo mrežo je treba posušiti po naravni poti in ne z sušilnim strojem.
  Preprečitev poškodb in prask
  Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
  Pospravite visečo mrežo ponoči
  Viseče mreže iz bombaža postanejo po dolgotrajnem stiku z vlago občutljive. Zato je priporočljivo, da se mrežo ponoči pospravi v notranje prostore. Vlažna viseča mreža potrebuje suh zrak, da se posuši.
  Hranite na suhem pozimi
  Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
  Priporočene kombinacije
  +
  +
  Skupaj: 210.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 100.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 100.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 93.80
  Dodaj v košarico
  +
  +
  Skupaj: 135.80
  Dodaj v košarico
  Ocene

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Be the first to review “Zunanja viseča mreža z robnimi palicami FRUTA Mango”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Brezplačna poštnina

  Pri nakupu nad 100 € vam naročilo v Sloveniji dostavimo brezplačno.

  Varno plačilo

  Zagotavljamo varno plačilo s kreditnimi karticami. Hitro in enostavno.

  Odlična ponudba

  Prodajamo samo izdelke preverjenih blagovnih znamk.