Zunanja viseča mreža SONRISA Lime

(1 mnenje stranke)

69.90

Enojna viseča mreža SONRISA je dostopna v treh barvah. Veliko število vrvi in ojačani robovi razporedijo težo enakomerno po mreži, kar omogoča večjo udobnost in vzdržljivost. Viseča mreža SONRISA je ročno izdelana v Kolumbiji iz vodoodpornega, hitro sušečega materiala HamacTex®.

Pošljemo naslednji delovni dan
140 cm
300 cm
200 cm
270 cm
Podrobnosti

Viseče mreže La Siesta so vrhunske kvalitete. Preizkusite to enojno mrežo iz posebnega materiala HamacTex® - SONRISA

La Siesta Sonrisa je izdelana iz materiala HamacTex, ki je odporen na kakršnekoli vremenske razmere in morebitne raztrganine. Prav tako ima mreža močne podporne vrvi, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

Single hammock - Viseča mreža za eno osebo
Tradicionalna viseča mreža primerna za eno osebo. Nasvet: Za največje udobje je najbolje, da ležite diagonalno. Poskrbite, da je vaš hrbet podprt z največjo možno površino viseče mreže.
Zelo odporna protu raztrganju (Tearproof selvage)
Tehnologija vložena v visečo mrežo omogoča izjemno vzdržnost proti trganju in natrganju viseče mreže, ki je še posebaj okrepljena.
Vodoodporni material - HamacTex
HamacTex® je material iz vlaken polipropelina, ki so bila izključno razvita za namene visečih mrež. Na občutek in izgled je skoraj identičen bombažu vendar je vodoodporen in se izjemno hitro suši.
Mnogo vrvi za držanje mreže (MultiCord)
Viseča mreža ima mnogo vrvi, ki so skupaj zelo vzdržne in vzdržijo več teže in sile. Več je vrvi, večja je odpornost in nosilnost. Vrvi povzročijo, da se teža porazdeli enakomerno in tako se uporabnik počuti mnogo lažji.
Testirano GS in certifitirano za TÜV varnost
Internacionalna oznaka “GS-Prüfung” je dodeljena samo izdelkom, ki dosegajo najvišje standarde varnosti.
Lastnosti
Širina 140 cm
Polna dolžina 300 cm
Dolžina 200 cm
Dolžina prostora 270 cm
Nosilnost 120 kg
Država porekla Kolumbija
Gostota materiala 180 g/m²
Material 100% Polypropylen
Video
Uporaba in oskrba
Razdalja za nameščnje

Potrebna razdalja za nameščanje med dvema točkama je določena z preprostim pravilom prsta: Višina (Y) mora biti približno polovice dolžine med razdaljo točk za pripenjanje (X). Torej daljša je razdalja med drevesoma, višje mora biti tudi točka za pritrditev viseče mreže.

Pritrjevanje viseče mreže

Med drevesi – Razdalja med drevesi je odvisna od velikosti viseče mreže vendar mora biti vsaj 3 metre. Drevesa morajo biti dovolj močna, da vzdržijo težo. Okoli obeh dreves se mora napeljati vrv, ki se poveže z visečo mrežo.
Med stenami – Stene morajo biti dovolj močne, da vzdržijo težo viseče mreže in uporabnika. Za vgradnjo v steno je najbolje, da se uporabi MultiSpot nastavek, ki omogoča, da se teža porazporedi na tri vijake.

Uporaba viseče mreže
Ko se uležete na visečo mrežo se postavite v položaj, kjer boste s telesom diagonalno pozicionirani in ne prepogibate blaga viseče mreže. V diagonalni poziciji tako pridobite največjo oporo hrbta in je sila na hrbtenico najmanjša. Ta pozicija tudi naredi guganje precej enostavno.
Pranje s pralnim strojem
Viseče mreže se lahko perejo v pralnem stroju in sicer na 30°C! Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Spnite vrvi skupaj
Pred pranjem spnite vrvi skupaj, da se izognete zavozlanju.
Ne uporabljajte sušilnega stroja
Visečo mrežo je treba posušiti po naravni poti in ne z sušilnim strojem.
Preprečitev poškodb in prask
Poskrbite, da je viseča mreža dovolj visoko in se ne dotika tal, kar lahko povzoči poškodbo tkanine.
Hranite na suhem pozimi
Pozimi je priporočljivo, da se viseča mreža hrani znotraj. Pred shrambo je treba poskrbeti, da je viseča mreža popolnoma suha. Predlagano je, da se jo pospravi v plastično embalažo po popolni izsušitvi blaga.
Priporočene kombinacije
+
+
Skupaj: 104.80
Dodaj v košarico
+
+
Skupaj: 99.80
Dodaj v košarico
+
+
Skupaj: 319.80
Dodaj v košarico
+
+
Skupaj: 209.80
Dodaj v košarico
+
+
Skupaj: 139.80
Dodaj v košarico
Ocene

1 mnenje za Zunanja viseča mreža SONRISA Lime

  1. Maja

    Zelo v redu tale mreza. Planiram kupit še eno.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja