Dvojni leseni viseči stol Globo Swing.

  Izjemno udoben in mehak leseni viseči stol, ki je kot nalašč za vašo teraso ali pa za popestritev vaših notranjih prostorov. Viseči stol ima okroge robove in je v zadnjih letih pridobil na popularnosti.

  Moderna serija lesenih stolov Swing

  Izjemno mehak leseni viseči stol, ki je odporen na vremenske razmere je popolnoma stabilen in varen. S tem stolom boste imali najlepši vrt v ulici saj ima edinstven in inovativen design.

  Stoli so zasnovani tako, da so povsem ergonomični in se prilegajo naravni poziciji telesa. Obstoječe stranke, ki imajo stol že na vrtu, ga ne morejo prehvalit.

  Leseni viseči stol Fat Chair

  Fat Chair je popoln viseči stol za notranje ali zunanje prostore. Elegantno ukrivljeni nasloni za roke so izdelek zahtevne izdelave in so narejeni iz vremensko odporne smreke. Visokokakovostno lepljenje jih naredi še posebej stabilne in varne.

  Izjemno debela, vodoodbojne in hitro sušljive blazine je vaše jamstvo za popolno sprostitev. Zelo trpežna prevleka Agora je mehka kot bombaž, vendar je izjemno odporna na svetlobo in vremenske vplive.

  Je tudi vodoodbojna, odporna proti plesni, neobčutljiva na umazanijo in enostavna za čiščenje.

  Mnenja naših strank

  Res sem pozitivno presenečen nad odzivnostjo ekipe. Naročil sem stol s stojalom in ga dobil že v 1 tednu. Dobra uporabniška izkušnja spletne strani in zelo lepo izgleda. Kar tako naprej. Boljše, kot velike korporacije.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Marko R.

  Za novo hišo sem kupila 2 Swing stola in moram reči, da sem res zadovoljna. Z razgledom na dolino, si ne morem želeti nič boljšega. Zelo so udobni in res super.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Maja R.

  Enojni viseči stol Globo Swing

  Prodajni hit leta 2020. Globo Swing je leseni viseči stol, ki ne razočara. Eleganten videz bo kar zažarel v vaši okolici in sosedje bodo samo rekli uau!
  Globo Swing je pa tudi izjemen dodatek za notranje prostore saj ga lahko obestite kar na strop in tako popestrite prostor.

  Brezplačna poštnina

  Pri nakupu nad 100€ vam izdelke dostavimo brezplačno.

  Varno plačilo

  Zagotavljamo varno plačilo s kreditnimi karticami. Hitro in enostavno.

  Odlična ponudba

  Prodajamo samo izdelke preverjenih blagovnih znamk.